Tagpap er et stærkt og holdbart materiale

Er du på udkig efter en tagløsning, der kan holde i mange år? Så er tagpap muligvis den rette løsning til dig. Hos Københavns Tagdækning i Glostrup hjælper vi gerne med pålægning af tagpap hos kunder i Brøndby og Herlev samt Storkøbenhavn, Midt- og Nordsjælland.

Der følger flere fordele ved at anvende tagpap. Det er meget et stærkt materiale, som har en lang holdbarhed, og det kan anvendes i løsninger, hvor mange andre produkter må give op. Vi er et firma med mere end 40 års erfaring i branchen, hvorfor vi kan varetage alle opgaver inden for tagpapdækning.

Hvad koster det at få lagt et tagpaptag?

Den nøjagtige pris på montering af tagpap afhænger af mange forskellige elementer. Størrelse, tagtype, hældning, efterisolering m.m. Med alle de muligheder anser vi det ikke som seriøst bare at skrive en kvadratmeterpris. Vi mener den rigtige måde er at besigtige taget, og efterfølgende lave den korrekte løsning og pris i tæt dialog med kunden.​

Det er et led i vores kvalitetsstrategi udelukkende at anvende materialer fra anerkendte, europæiske leverandører. Dog opererer vi med flere forskellige producenter inden for hvert produktområde, så vi til enhver tid kan levere den mest optimale produktsammensætning til det enkelte projekt. Dertil hører forskellige garantier for det pågældende mærke.

Kontakt os og få et gratis tilbud

Ønsker du at høre mere om vores kompetencer, anbefalede tagpapprodukter o.a., er du meget velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Ring på telefon 26 78 90 00, eller skriv en mail til ktag@ktag.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Kontakt

CVR: 12341784​

Københavns Tagdækning

Produktionsvej 16
2600 Glostrup

Tlf: 26 78 90 00

E-Mail: ktag@ktag.dk